diumenge, 25 d’octubre del 2009

Qui ets tu?

Per tal de treballar la descripció vam fer una exposició fotogràfica. L'activitat consistia en fer una fotografia d'algun company de classe i exposar-la davant de tots.

Aprenent en molts sentits

Jo vaig triar l'Anna perquè és una persona molt oberta i molt simpàtica. Però, el que més em va sobtar d'ella, tot i ser una persona molt "fiestera", va ser la seva dedicació i esforç als estudis. Per això, vaig triar la foto de l'L perquè, com tots, som nous en la universitat i per tant,aprenents. Ella apart d'això, s'està traient el carnet de conduir i esperem que aviat aconsegueixi el seu propòsit.
Un altre idea de la foto va ser el fons de color verd (tot i que en la foto no es pot apreciar gaire) ja què és el seu color preferit, el que ens designa una persona amb molta esperança.
Físicament veiem a una persona d'una estatura normal, amb un look molt personal. Té els ulls marrons amb tons verds, si no m'equivoco i duu molts pírcings en les orelles i un en la boca.
En general l'Anna és una persona que val la pena conèixer i de la qual es poden aprendre moltes coses.

1 comentari:

  1. Adrià, t'he de dir que m'has fet riure molt amb la descripció! Bé, riure no seria ben bé la paraula, més aviat, somriure.
    Ben mirat, aquesta és una activitat molt maca, perquè tot i fer ben poc que ens coneixem trobo que van sortir coses molt interessants de cada persona i molts punts de vista diferents.
    Visca les descripcions!

    ResponElimina