dimarts, 1 de novembre del 2011

SMART Notebook

El software SMART Notebook és un paquet de programes que es pot fer servir amb el producte SMART. Aquest producte ens permet realitzar les mateixes operacions que fem servir amb un ordinador normal, però presionant la pantalla amb el dit o els rotuladors específics, sempre i quan sigui una pissarra digital interactiva. També es pot escriure o dibuixar amb tinta digital, gràcies als rotuladors que incorpora la pissara.
SMART Notebook ens ofereix la possibilitat de crear diferents documents i anar-los guardant, per tant, el que es va treballar un dia concret ho podrem recuperar amb molta facilitat. A més a més, en cada document es pot afegir imatges, vídeos, textos, línies, continguts externes, informació extreta d'Internet, entre d'altres coses, com es pot observar ens permet treballar molt millor, més fàcil, més pràctic, obtenint resultats molt positius.
La millor manera d'entendre com funciona és a partir de la pràctica, per això vam poder realitzar proves, fet que ens va fer adonar-nos de totes les possibilitats que se'ns ofereix, però també ens vam trobar amb la dificultat a vegades de realitzar un moviment senzill, atès que es necessita força pràctica per poder utilitzar una pissara digital amb SMART Notebook. 
A continuació teniu l'enllaç per si algú està interessat en baixar-se el software SMART Notebook, atès que disposem de 30 dies de prova, ja que no tenim llicència.
Per acabar, us deixo la imatge de com a quedat una petita prova que vam fer directament sobre la pissara digital sobre la temporització del treball disciplinar, és molt simple, però cap membre del grup havia treballat mai ni amb pissarres digitals, ni amb SMART Notebook, però com he comentat abans, a tots ens va semblar molt interessant, però com ja he dit cal dedicar-li hores per aconseguir fer-la servir bé i poder-li treure el màxim de profit. Per això, seguirem practicant i espero aconseguir un bon domini del programa.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada