dilluns, 9 de novembre del 2009

Eduwiki - iguana

Aquesta setmana a Gestió i Tic hem comentat diverses pàgines molt interessants com l'eduwiki i la viquipèdia.
  • La viquipèdia és una enciclopèdia lliure en el qual tothom que estigui registrat pot fer modificacions, per tal de millorar les diferents entrades o per afegir-hi de noves.
  • L'eduwiki és un projecte que té com a objectiu crear coneixements compartits entre alumnat de Primària i Secundària de les diferents escoles i instituts de Catalunya, biblioteques, casals a través d'una wiki.
Els membres del grup ens hem centrat en el tema del eduwiki, personalment, jo ja havia comentat en una altre entrada el que era. Ens sembla un projecte molt interessant pels diferents alumnes ja que poden complementar coneixements i aprendre moltes coses, a través de la pròpia experiència.
Per tal de treballar amb l'eduwiki hem fet com una petita entrada del que seria una iguana en el nostre cas. Hem fet l'explicació de la iguana a través de frases pocs complexes i imatges per tal de ser vistós, per últim hem afegit un vídeo sobre l'alimentació de la iguana. Aquí podeu veure les diferentes diapositives.





Ens ha semblat molt interessant aquesta pràctica perquè hem pogut treballar com ho farien els nens de Primària i Secundària i a partir de la pròpia experiència ho aprenem millor, que al cap i a la fi és en el que consisteix aquestes wikis.
Així podem afirmar que són molt pràctiques i molt útils. Personalment, em sembla una manera fantàstica de treballar en grup i poder interectuar.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada